KIRKLARELİ / MERKEZ - Bilal Yapıcı Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendromu Günü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle kutlandı. Sayın Valimiz Birol EKİCİ ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Hilal LİLİYAR ÖZEFSUN'da bizi yalnız bırakmadılar. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi tarafından okulumuz velilerine ve öğretmenlerine seminer verilmiştir.

Şbt

Kırklareli Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü hocaları tarafından velilerimize Çocuk ve Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri hakkında seminer verilmiştir.

Ock

Kırklareli Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından okulumuz velilerine yönelik olarak Özbakım Becerileri ve Tuvalet Eğitimi konularında seminer verilmiştir.

Ara

Psikolojik danışmanimiz Emre LİBA tarafından öğretmen ve velilerimize Temel Afet Bilinci konulu seminer verilmiştir.

Ara

Okul Rehberlik Servisimiz tarafından organize edilen Engellilerin Hakları ve Yasal Mevzuat  konusunda  Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Vedat BALTA tarafından velilerimize sunum yapıldı.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında okulumuzda çeşitli atölye ve farkındalık etkinlikleri düzenlenmiş ve öğrencilerimize konser verilmiştir. Etkinliğimize Sayın Valimiz Birol EKİCİ ve İl Milli Eğitim Müdürümüz de katılarak öğrencilerimizin yanında olmuşlardır.

Ara

Okul Müdürümüz M.Serkan DÜNDAR ve Müdür Yardımcımız Bülent KOLOTOĞLU öğrencilerimizle birlikte öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

Kas

Psikolojik Danışmanımız Emre LİBA tarafından okulumuz velilerine Olumlu Davranış Geliştirme ve Davranış Değiştirme Teknikleri konulu seminer gerçekleştirildi.

Kas

Bilal Yapıcı Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak öğretmen ve öğrencilerimizle Atatürk Evi ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Psikolojik Danışmanlarımız Emre LİBA ve Muhammed Ali GÜMÜŞ tarafından öğretmenlerimize yönelik olarak Deprem Sonrası Psikoeğitim çalışması gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Psikolojik Danışmanlarımız Emre LİBA ve Muhammed Ali GÜMÜŞ tarafından okulumuz velilerine yönelik olarak Deprem Sonrası Psikoeğitim çalışması gerçekleştirilmiştir.